Wonderpuck 2023 Festival Regulations

A fesztivál résztvevői tudomásul veszik és elfogadják az alábbi, szabályzatba foglalt feltételeket.

A fesztivált a Puck Bábszínház, az ESUA Egyesület és a Lions Club szervezi, a Kolozs Megyei Tanács, Kolozsvár Polgármesteri Hivatala és a Nemzeti Kulturális Alap Egyesülete (AFCN) támogatásával. 

 

A FESZTIVÁLRA VALÓ BELÉPÉS

A következő tárgyakat tilos a fesztivál teljes területére bevinni:

  • pirotechnikai eszközök
  • gyúlékony vagy robbanásveszélyes anyagok
  • a szervezők által előzetesen jóvá nem hagyott reklámanyagok
  • alkoholos italok
  • drogok vagy más hallucinogén anyagok
  • mérgező anyagok, melyek árthatnak a fesztiválon részt vevő személyeknek
  • drónok
  • bármilyen típusú szúró-, vágóeszközök

A fesztivál teljes területére ingyenes a belépés

A szervezők nem vállalnak felelősséget a résztvevők által behozott személyes tárgyakért. 

A résztvevők kötelesek értesíteni a Szervezőket azokról az esetekről, amelyekről azt feltételezik, hogy veszélyeztetik a többi résztvevő biztonságát. 

A szervezőknek jogában áll kivizsgálni minden olyan esetet, amely sértheti jelen szabályzatot és jogukban áll korlátozni a fesztivál területére történő belépést. 

Előzetes írásbeli engedély nélkül tilos a fesztivál területén reklám vagy kereskedelmi kampány lebonyolítása. 

Tilos minden olyan tüntetés, vagy demonstráció, amely nem kapcsolódik a fesztiválhoz és a szervezőkhöz, és amelyet a szervezőcsapat előzetesen nem engedélyezett írásban. 

 

BIZTONSÁG

A rendezvény ideje alatt a résztvevők kötelesek tiszteletben tartani a biztonsági őröket, együttműködni velük és vészhelyzet esetén követni az utasításaikat. Erőszakos vagy a személyek testi épségét veszélyeztető incidensek esetén a biztonsági személyzetnek jogában áll eltávolítani az érintett személyeket a fesztivál területéről. 

 

FÉNYKÉP ÉS VIDEÓANYAGOK

A résztvevők tudomásul veszik és elfogadják, hogy a Szervezők és a sajtó képviselői hang-, kép- és videófelvételeket készíthetnek a Fesztiválról.

Ezeket az anyagokat a fesztivál népszerűsítése céljából a szervezúk közzé tehetik és joguk van a személyes felhasználáshoz. A résztvevők nem jogosultak a fesztiválon történő képek/ videófelvételek kereskedelmi forgalomba hozatalára a szervezők előzetes hozzájárulása nélkül. 

A szervezők nem vállalnak felelősséget a partnereik által nyújtott szolgáltatások és termékekkel kapcsolatban felmerülő károkért. A résztvevők kizárólag saját felelősségre vesznek részt a fesztiválon. 

 

PANASZOK 

A fesztivállal kapcsolatos panaszokat a rendezvényt követő 7 napon belül írásban lehet benyújtani a szervezőknek a marketing@teatrulpuck.ro címre. 

PAGINI UTILE

CONTACT

Str. I.C. Bratianu nr. 23, Cluj-Napoca
+4 0264 595 992